Resultaten voor van der ven sloperij

 
van der ven sloperij
Auto sloperij sloop auto gevraagd Van der Ven Auto's.
U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Sloop auto gevraagd voor duurzame sloperij. Van der Ven Autos in Brabant is bij STIBA en ARN aangesloten als auto demontagebedrijf. Wij hebben als doel de hoeveelheid afval van gebruikte en sloopautos drastisch te verminderen. Wij zijn dan ook verplicht om materialen milieuvriendelijk te demonteren en deze hoogwaardig te verwerken. Een verplichting die wij graag nakomen. U betaalt er niets extras voor! Van der Ven Autos hét autosloop bedrijf voor de inkoop van sloop autos. U kunt bij ons met alle merken terecht! Dus onder andere voor Renault Mercedes BMW Toyota Volkswagen Ford Audi en nog meer!
Autosloperij Van der Ven Auto's B.V.
Bel nu 0165 55 92 30. Skip to primary content. Autosloperij Van der Ven Autos B.V. Autosloperij Van der Ven is dé sloperij van Nederland waar je terecht kan voor auto-onderdelen het laten ophalen van jouw auto en alles wat te maken heeft met autodemontage. Wij betalen een eerlijke opkoopprijs voor jouw sloopauto. Daarnaast komen wij deze kosteloos ophalen overal in Nederland. Waarom Van der Ven? Voor 1500 besteld is volgende dag geleverd. 12 maanden garantie op onderdelen. Duurzame demontage van onderdelen. Hoogwaardige verwerking van afval. De nummer 1 autosloperij in auto-onderdelen. Wij beschikken over een opslaghal van 20.000 vierkante meter waar wij zowel gebruikte als nieuwe onderdelen kunnen opslaan.
Auto's Auto onderdelen van der Ven Autosloperij autosloop.
Home Noord-Brabant Roosendaal Autos Auto onderdelen van der Ven. Autosloperij autosloop auto afbraak Autos Auto onderdelen van der Ven. Informatie over Autos Auto onderdelen van der Ven. Het adres van Autos Auto onderdelen van der Ven en het telefoonnummer van Autos Auto onderdelen van der Ven. Soms vindt u een website een e-mailadres het fax-nummer openingstijden of bijzonderheden van deze autosloop autosloperij of dit auto afbraak bedrijf. Direct uw sloopauto aanbieden of opzoek naar auto onderdelen? Wij kopen uw sloopauto tweedehands auto brommobiel afgekeurde auto of schadeauto met een kapotte versnellingsbak turbo motor distributieriem koppeling of koppaking. Ook kunt u auto onderdelen kopen. Wij verkopen sloopauto onderdelen tweedehands auto onderdelen en gebruikte auto onderdelen. Wij kopen iedere sloop schade of tweedehands auto!
Sloperij Van der Ven Auto's B.V.
Autos die schade hebben opgelopen kunnen vaak terecht bij een sloperij in de buurt. Deze sloperij heeft nieuwe en gebruikte onderdelen op voorraad. Ook Sloperij Van der Ven heeft 20.000 vierkante meter aan opslagcapaciteit voor nieuwe en gebruikte auto-onderdelen. De onderdelen hebben wij duurzaam en milieuvriendelijk gedemonteerd. Sloperij Van der Ven duurzaam demonteren. Als er een sloopauto naar onze autosloperij wordt gebracht gaan onze monteurs direct aan de slag met het demonteren. Auto-onderdelen worden vervolgens professioneel nauwkeurig en milieu bewust gestript en gedemonteerd. Materialen die van de sloopauto afkomen worden gescheiden en onderdelen die niet meer bruikbaar zijn worden hoogwaardig verwerkt om de hoeveelheid afval van gebruikte en sloopautos te verminderen. Nieuwe en gebruikte onderdelen.
Autosloperij Roosendaal Van der Ven Auto's B.V. YouTube.
This video is unavailable. Autosloperij Roosendaal Van der Ven Auto's B.V. Subscribe Subscribed Unsubscribe 76 76. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count. Rating is available when the video has been rented.
Van der Ven Auto Recycling B.V. uit ROOSENDAAL OnderdelenZoeker.nl.
Van der Ven Auto Recycling B.V. Van der Ven Auto Recycling B.V. Extra informatie over Van der Ven Auto Recycling B.V. Van der Ven Autos B.V. Specialist in kwaliteit auto onderdelen. Van der Ven Autos koopt wekelijks ruim 300 gebruikte en sloopautos in en demonteert deze op de meest milieuvriendelijke wijze ruim boven de ARN standaard. Onze vakmensen strippen de schadeauto's minutieus en slaan de herbruikbare onderdelen op in het magazijn. Vloeistoffen worden in tanks verzameld en wat overblijft vindt zijn weg naar verwerking in recycling-producten. Kortom Van der Ven Autos haalt meer uit autos dan erin zit! Inkoop van gebruikte autos schadeauto's en sloopautos.
Autosloop gebruikte auto-onderdelen en Autosloop recycling Van der Ven Auto's B.V.
U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Is uw auto kapot en rijp voor de sloop? Wellicht dat u uw auto aan de autosloop van Van der Ven Auto's kunt aanbieden. Hier wordt uw auto eerst van alle vloeistoffen ontdaan alvorens de bruikbare auto-onderdelen eruit worden gehaald op ons autodemontage bedrijf. Dat wat overblijft wordt grotendeels gebruikt voor recycling in onze hedendaagse sloperij. De kwaliteitsonderdelen bieden wij weer voor de verkoop aan. Onze ophaalservice komt uw auto door heel Nederland gratis bij u ophalen! Daarnaast verstrekken wij een aantrekkelijke vergoeding voor uw auto. De laatste jaren heeft Van der Ven auto's zicht ontwikkeld tot een voorloper in de autodemontage en autoslooop branche in Nederland.
Autosloperij Roosendaal Van der Ven Auto's.
De recycling of demontage gebeurt volgens de eisen van ARN en met de KZD en ISO 9001 certificaten. Dat betekent dus dat Van der Ven Auto's in de sloperij werkt volgens de meest duurzame richtlijnen. Een prettig idee voor wie net als wij begaan is met het milieu. Inkoop verkoop aanbieden sloopauto op onze autosloperij in Roosendaal. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met het autodemontage bedrijf van Van der Ven Auto's B.V. voor het aanbieden of verkopen uw kapotte wagen of sloopauto. U kunt ons bellen op het centrale nummer 0165 55 92 30 het directe sloopauto inkoop mobiele nummer 06 83 59 34 29 of u kunt de schade of sloopauto verkopen met het online formulier.
Autosloperij Laat uw auto slopen Autosloop Van der Ven Auto's.
Autosloperij Laat uw auto slopen Autosloop Van der Ven Auto's. JavaScript seems to be disabled in your browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Autosloperij met landelijke dekking. Van der Ven Auto's is een modern autodemontage bedrijf. Wij kopen uw sloopauto landelijk en verkopen onderdelen online met een jaar garantie. Van der Ven Auto's opereert vanuit hun autosloperij in Brabant. Wij demonteren en slopen uw auto nauwkeurig het enige wat overblijft is een reeks automaterialen. In Roosendaal worden de onderdelen opgeslagen in een opslaghal van meer dan 20.000 vierkante meter.

Contacteer ons